donderdag 27 september 2012

Stoer en vrouwelijk herfst setje; oker en zwart

Susan Veninga
Susie blogt met regelmaat voor Stijlgids. Ze maakt sieraden, loves fashion en geeft kledingadvies. Een sprankelende dame met veel energie!

Oker en zwart, prachtige kleurencombinatie voor de herfst
Voor de vrouwen die van inspiratie houden, trotseer de herfst in stijl!

Ik ben verliefd geworden op dit okergele jurkje, gebreid en lekker kort. Omdat het jurkje wijd valt, kan menig vrouw met een buikje dit dragen. Het is wel fijn als je een stel mooie benen hebt, want die komen goed uit door de lengte van dit jurkje (of eigenlijk gebrek aan lengte).

Je benen worden sowieso mooier als je een hak draagt. Nou hoef je geen 12cm hoge hak aan van mij, 6cm volstaat ook. Ook al is dit zwarte enkellaarsje aan de hoge kant voor menig Nederlandse vrouw, het heeft zulke leuke franjes, dat ik het zelf graag draag. En luister dames, een enkellaarsje maakt je benen optisch langer, zeker als je een een maillot of broek in dezelfde kleur van het laarsje draagt.

Het zwarte leren jasje staat zooo mooi bij het okergele jurkje... En een goed leren jasje mag eigenlijk niet in je kledingkast ontbreken...

Ik hoor vaak dat (oker)geel een lastige kleur is om te dragen. Nou is het een kleur die je flets kan maken. Maar, hier nog een tip, draag er een jasje of een sjaal bij in een kleur die je wel goed staat en je komt er prima mee weg. Dus als zwart niet jouw ideale kleur is, ga dan voor een crème jasje of een bordeaux sjaal om het jurkje mee te combineren. Een dikke zwarte maillot of een stoere legging maken deze outfit compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten